Flawless csoport

Táncoktatás Komló | Bonyhád | Dombóvár | Paks
Inkább itt kövess minket, mint az utcán.
USA HIP-HOP | NEW STYLE | STREETJAZZ | JAZZFUNK | VOGUE | WAACKING | HOUSE | KORTÁRS-MODERN
Haladó csoportunk 15-25 éveseknek. Ide várjuk azokat a leendő táncosokat, akik szeretnének több különböző stílust is megtanulni, fellépésekre járni, színházi előadásokban szerepelni, tv-s/videoklippes felkérésekben szerepelni, táborokban részt venni. Előképzettség nem szükséges, de szorgalom annál több. Ennek a csoportnak a különböző stílusú koreográfiák megtanulása és a stílusok mélyebb ismerete a cél. Folyamatos felkészülés az NG Tour fellépéseire, versenyzésre, táncos és/vagy szöveges szerep elsajátítása a színházi előadásainkhoz. Fontos, hogy a koreográfiák mellett színpadi jelenlétet, magabiztosságot, fegyelmet tanuljanak a táncosok. Az órákon USA Hip Hop, Jazz Funk, New Style, Street Style, Foot Work, Vogue, Waacking, House,  Shuffle, Kortárs-Modern stílusok elsajátítására van lehetőség.
A Flawless csoport táncosai szerves részét képezik az NG Tour fellépéseinek, a színházi előadásoknak, illetve a Flashmobos, TV-s/Videoklippes felkéréseknek is. Nekünk fontos a jövő és az új generáció, a Flawless csoport táncosai a mi tökéletes gyémántjaink, akik által megszületik a tökéletes lépés. Jelentkezz most és legyél te a legfényesebb gyémántunk. Táncolj velünk! Táncolj nálunk!
Nehézségi szint
Haladó, a maradék 10% rajtad múlik 90%
Koreográfia tanulás
Folyamatosan új koreográfiák 100%
Fellépési lehetőség
Ha szorgalmas vagy akkor... 100%
Versenyzési lehetőség
Ha szorgalmas vagy akkor... 100%
NG Dance Camp
Ha nem szeretnéd kihagyni az év legjobb hetét, akkor... 100%
Színházi előadás
Ha szeretnél szerepelni, akkor... 100%

Órarend

Hétfő

 • Flawless

  -

  Dombóvár
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Noémi, Csaszy/

Kedd

 • Flawless

  -

  Komló
  /Csaszy/

Szerda

 • Flawless

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

Csütörtök

 • Flawless

  -

  Paks
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Noémi/

Péntek

 • Flawless

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

Szombat

 • Flawless

  -

  Komló
  /Csaszy/

Bónusz!
Tömegsport igazolás!

Ha szeretnéd kiváltani testnevelés óráid és szívesebben járnál helyette hozzánk, akkor jó helyen jársz!
Jelentkezz hozzánk és igazolásért kérj bővebb információt.

Extra jó ajánlat, ha gimis vagy!

Egyesületünk is fogadhatja a diákokat, ezért ha szeretnéd a kötelező 50 óra közösségi szolgálatot a New Generation Kulturális Egyesületnél teljesíteni, akkor garantáltan ez lesz életed legjobb döntése.
Részletekért írj nekünk üzenetet.
Havi bérlet

8.000 Ft

A bérlet kiváltásával korlátlan óralátogatást kapsz. 🥳
*Havi bérlet: Az aktuális hónapra vonatkozik.

Érdekel, hogy mit csinálnak a kisebbek?

Future csoport

6-10 évesek csoportja

Diamonds csoport

11-14 évesek csoportja

FAQ

Gyakran ismételt kérdések!

Igen, folyamatosan tudsz hozzánk csatlakozni Komlón, Bonyhádon, Dombóváron vagy Pakson is akár már 6 éves kortól.

A koreográfiák nehézségi szintje főleg a csoportok korosztályától függ, de nem kell aggódnod, fel tudod venni majd könnyen a tempót mindegyik csoportban.

Mindenképpen valami kényelmes ruhát válassz. Kerüld a farmert és a szoknyát. Általában zokniban táncolunk, de ha cipőben szeretnél, akkor ne felejtsd, hogy a váltócipő használata kötelező. Az NG Shop-ban találsz rengeteg edzős ruhát és kiegészítőt is.

Igen! Bármelyik csoportba is szeretnél csatlakozni, tudásodat megmutathatod az NG Tour állomásain vagy akár a színházi előadásainkon is.

Igen! Tudás szinttől függően van lehetőség versenyzésre, szólóban, duóban vagy csoportosan is. Az országos versenyektől kezdve, akár a világ bajnokságokig is. Határ a csillagos ég. Ehhez viszont rengeteg szorgalomra van szükség.

Igen! Minden nyáron megrendezésre kerül az NG Dance Camp elnevezésű egyhetes ottalvós tánctáborunk, illetve ősszel az Exclusive Dance Camp elnevezésű négy napos ottalvós táborunk.

Igen! Fellépéseinken a táncosok egyedi, saját márkás ruhákban lépnek a színpadra. Keresd a termékeket az NG Shop-ban.

Nem! A szülők csak az előre meghirdetett nyíltnapokon lehetnek bent a táncórákon. Év közbeni csatlakozásnál nincs erre lehetőség, mert azzal folyamatosan zavarva lenne az órák ritmusa.

Minden eseményre önállóan kell eljutni. Általában a szülők segítségevel, autókkal szoktak eljutni a táncosok egy-egy fellépés, verseny vagy a tábor helyszínére. Ha nem rendelkeztek saját autóval, mindig kérdezd meg a táncos társad, hogy tudnak e egy szabad helyet szorítani neked.

A havi bérlet egységesen mindig az aktuális hónapra érvényes, amit legkésőbb minden adott hónap első óráján tudsz megváltani. Alkalmi, napi, órajegy nincs. A havi bérlet nem visszaváltható, nem átruházható és nem tolható át a következő hónapra.

Igen! Mindkét oldalon bárki vásárolhat. Nézz körbe, biztosan találsz magadnak valamit te is.