New Generation tánccsoport

Táncoktatás Komló | Bonyhád | Dombóvár | Paks

Inkább itt kövess minket, mint az utcán.

USA HIP-HOP | NEW STYLE | STREETJAZZ | JAZZFUNK | VOGUE | WAACKING | HOUSE | KORTÁRS-MODERN

NG Tour fellépő műsorunk:

Fellépéseinken kéréstől függően 10-45 perces mai zenékre épülő, összevágott, pörgős, modern és látványos showt mutatunk be. Egyedi koreográfiák, különböző zenei és táncos stílusok jellemzik előadásainkat. Fellépést vállalunk céges rendezvényeken, városi rendezvényeken, falunapokon, iskolai programokon vagy bármilyen más rendezvényen.

Flashmobot szeretnél?

Nem tudod hogyan tegyed felejthetetlenné a lánykérést? Vagy csak szeretnél meglepni valakit? Segítünk! Megtervezzük, biztosítjuk a hangosítást és a helyszínt, videót készítünk és össze is vágjuk Neked, elkészítjük a koreográfiát és be is tanítjuk Neked. A Téged körülvevő Táncosokat mi biztosítjuk. Lepd meg a párod, legyen az bármilyen alkalom.

Szalagavató táncoktatás!

Unod már a szokásos körtáncokat? Szeretnél valami egyedi, kiemelkedő és emlékezetes táncot az osztályodnak? Jó helyen jársz. Szalagavató táncoktatásnál megvalósítom osztályod minden elképzelését, de ha teljesen tanácstalanok vagytok akkor a történetben, ruhában és ha van lehetőség a fények kitalálásában is segítek. Ha vannak kedvenc zenéitek, akkor elkészítem a mixet amire táncolni fogtok. Általában 10 alkalom alatt, kéréstől függően 4-5-6 perces műsor is elkészíthető. Mai modern vagy akár retro zenékre, a tánc stílusa hip hop jellegű egyszerű vagy komplikáltabb, de mindenképpen az év legjobb szalagavató tánca lesz. De mi van akkor ha csak zöldnap lesz az iskolában vagy a farsangi táncotokat szeretnétek feltúrbózni? Nem akadály.

Esküvői táncoktatás!

Először is hadd gratuláljak nektek a leendő esküvőtökhöz. Már számtalan párnál ott voltunk és segítettünk felejthetetlenné tenni a lánykérést, ez itt a következő lépcső. Az ember életének egyik legfontosabb napja közeleg, amit ha emlékezetesebbé szeretnétek tenni, akkor most jó helyen jártok. Ha szeretnétek meglepni a násznépet egy vicces, pörgős vagy akár lassú és szívmelengető meglepetés tánccal, tudjátok olyannal amit videókon vagy filmekben is láttok, akkor mi segítünk ebben. Csak ketten táncolnátok vagy szeretnétek ha a szüleitek is részesei lennének a meglepetésnek? Szeretnéd meglepni a vőlegényt egy egyéni tánccal vagy éppen fordítva? De ha egyáltalán nem szeretnétek táncolni, csak egy meglepetés flashmobra vágytok abban is segítünk.

Kérj ajánlatot és hamarosan jelentkezünk!