• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Budapestre kaptunk meghívást!

Ács Érmes Károly kurátor, művészettörténész és műtárgyszakértő meghívására utaztunk tegnap Budapestre, ahol egy különleges iráni kiállítás nyílik a Pesti Vigadó éttermében. “Az Európában első alkalommal Budapesten látogatható kiállítás megtekintése ingyenes programlehetőség a mai Irán kulturális és kézműves arculatának megismerésére.”
A kiállítás előtti napot egy flashmobbal szerették volna a szervezők feldobni és itt voltunk mi a főszereplők. A flashmobot Budapesten a Vörösmarty téren kellett eredeti perzsa zenére, a perzsa hagyományokhoz hűen egy perzsa tánccal előadni.
A flashmob annyira tetszett a szervezőknek, hogy azt ígérték lesz még folytatás, ugyanis a kiállításnak még több helyszíne is lesz a közeljövőben.

20161218_163215
20161219_103044

Hozzászólások lezárva.