A Hello, Win! Szelvényt vagy csalunk! című színházi előadásunk, /hála az amerikai kapcsolatoknak/ most már biztosan ismertté válik az egész világ számára. Végre elárulhatjuk, hogy filmet készítenek belőle, ráadásul a New Generation táncosai lesznek a főszereplők.

Sorra érkeznek a megkeresések, jelenleg az Universal Pictures (NBC Universal), a Disney, a 20th Century Fox, a Columbia Pictures /Sony/, a Warner Brothers és a Paramount Pictures is a forgatókönyv jogaiért vív órási csatát. A tét hatalmas! Nekünk már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik céggel folytassuk a munkát. Részünkről főként a vizuális megjelenésen múlik már csak a döntés.
Ugyanakkor leszögeztük, hogy a New Generation Kulturális Egyesület a jogok egy részét hajlandó csak eladni, így a mozis bevételek nagyobb része továbbra is az egyesületet illeti majd, ami a becslések szerint dollár milliókat jelent, a szakértők szerint kasszasiker lesz. Így végre az idén 15 éves tánccsoport elkezdheti saját tánctermeinek az építését, amire eddig még soha nem kapott semmilyen támogatást, pont úgy, ahogy az előadásokra se.

Párhuzamosan már a Netflix vezérigazgatójával is egyeztettünk, így az már nem titok, hogy a mozis bemutatók után a legnépszerűbb streaming szolgáltató is műsorra tűzi a Hello, Win! Szelvényt vagy csalunk! című krimi-komédiát. Azt tervezik, hogy saját sorozatot kap, az első évadot már berendelték. Az előkészületek folyamatban vannak már.
Mi nagyon izgatottak vagyunk és egyben nagyon hálásak a közönségnek és természetesen az amerikai barátainknak is, akik előre segítették ezt a projektet.

Több amerikai sztár is jelezte, hogy szerepelni szeretne a filmben, akár egy rövid jelenet erejéig. Billie Eilish volt az első, aki csodaként emlegette az előadást, de többet között hasonlóan vélekedett és szerepre vágyik még Jared Lato, Bill Murray, Whoopi Goldberg, Daniel Radcliffe, Margot Robbie, Annabelle Wallis, Fanny Lauzier, az NCIS stábja és még sokan mások. Bátran kimondhatjuk, hogy egy soha nem látott film van készülőben, csodás szereplőkkel és hatalmas amerikai sztárokkal kiegészítve.

A New York Times mai címlapjából egy részlet:
„Nem véletlen, hogy a legnagyobb amerikai cégek állnak sorban, hogy vászonra vigyék a New Generation Kulturális Egyesület elnökének, egyben a New Generation tánccsoport művészeti vezetőjének, Császár Adriánnak a legújabb forgatókönyvét. /Aki csak, hogy egy pár dolgot említsünk egyszerre tánctanár, koreográfus, táncművész, író, rendező, díszlettervező, díszlet készítő és építő, kellékes, grafikus, fotós/videós, vágó, marketinges, jegyértékesítő./

Tudni kell, hogy márciusban két telt házas előadást is maguk mögött tudhatnak a táncosok, ami a jelenlegi helyzetben kiemelkedő sikernek számít országos és nemzetközi szinten is. Még a mozis premierek előtt, ősszel újra színpadra viszik Komlón és Bonyhádon is.”

Aki úgy érzi, tegyen javaslatot kommentben, hogy melyik amerikai céggel folytassuk a munkát.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!