Ha év vége, akkor visszatekintések. Nézzük először a számokat. Idén a naptár szerint is 190 próbánk volt, ami körülbelül 650 táncórát tesz ki. Túl vagyunk egy egyhetes nyári táboron, 31 fellépésünk volt rendezvényeken, 2 teltházas önálló színházi előadás és 3 flashmob, amiből az egyik az RTL KLUB népszerű műsorában az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban volt. Ez azt jelenti, hogy kb 1000 percet vagyis szinte 17 órát voltunk idén színpadon és több, mint 50 új koreográfiát készítettünk. De nézzük az elején.

Az évet január 2-án kezdtük és már /sajnos/ egy jótékonysági fellépésre készültünk, ami a leégett szászvári óvoda miatt került megrendezésre.

Március 10-én ismételtük a BAZI NAGY HIPHOP LAGZI című két felvonásos táncjátékunkat, ami másodszorra is teltházas előadás volt.

Április 15-én egy pécsi esküvőt színesítettünk egy meglepetés flashmobbal.

Ahogy közeledett a jó idő, úgy telítődött a naptárunk is, a folyamatos fellépéseinkre készültünk. A fellépések képeiből itt lehet csemegézni.

Júniusban a csoport vezetője Császár Adrián negyedik alkalommal járta meg Amerikát, hogy táncot tanulhasson.

Június 25-én a New Generation tánccsoport 10 éves lett!

A nyarunk szinte minden hétvégéje fellépéssel telt, az egyik csúcspontja a nyárnak a saját táborunk volt. Az idén megrendezett VIII. NG Dance Camp rengeteg újat adott a résztvevőknek.

Augusztusban részt vettünk egy régi táncosunk esküvőjén, ahol szintén egy meglepetés flashmobot csináltunk.

Szeptemberben elindult a New Generation tánccsoport Bonyhádon is 3 csoporttal és 60 fővel.

Szeptember 7-én “titokban” Budapestre utaztunk 50 táncossal, hogy az Éjjel-Nappal Budapest lánykérős jelenetét felvegyék, ahol mi egy flashmobot csináltunk. Az egész napos forgatás eredménye novemberben került a képernyőre.

Szeptember közepén már neki is láttunk az idei előadásunk próbáinak, az új előadás A CASTING címmel debütált december 15-én Komlón.

November 14-én szerepeltünk az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, a videóért kattints ide.

A decemberi előadásunk nagy sikert aratott, a jutalmunk vastaps volt. Plusz kihívást jelentett, hogy idén már a bonyhádi Flawless csoport táncosai is színpadra léptek a komlói táncosokkal. Az előadást Rákos Ildikó fotózta. A képekért kattints ide! Hamarosan további képek is lesznek az előadásról.

Idén is ajándékoztunk Komlón és Bonyhádon is. A komlói képekért kattints ide. A bonyhádi képekért ide, ide vagy ide.

Idén az időseknek is próbáltunk segíteni.

December végén ismét díjakat adtunk át, “AZ ÉV TEHETSÉGE” címet idén 6 táncos kapta meg, Csontos Lia, Mestes Hanna, Csonka Antónia, Petrovics Zétény, Farkas Kíra, László Noémi, illetve kapott még elismerő díjat Vincze Réka is aki már 5 éve aktív tagja a csoportnak.

Talán nem hagytunk ki semmit. Nekünk ilyen volt 2017. Tarts velünk jövőre is és tedd színesebbé a 2018-as évet!
Január 2-án újra beiratkozással kezdünk, várunk szeretettel mindenkit már 4 éves kortól Komlón és Bonyhádon is!
Mindenkinek boldog új évet kívánunk ezzel a videóval!
21

2

11

1