Ha év vége, akkor visszatekintések. Nézzük először a számokat. Idén a naptár szerint is 150 próbánk volt, ami körülbelül 550 táncórát tesz ki. 25 fellépésünk volt rendezvényeken, 2 teltházas önálló színházi előadás és 1 flashmob, ami azt jelenti, hogy 930 percet vagyis szinte 16 órát voltunk idén színpadon és több, mint 50 új koreográfiát készítettünk. De nézzük az elején.

Az évet január 9-én kezdtük közösen és már rögtön fellépésre készültünk.

Március 31-én ismételtük az €URÓPÁcBAN című két felvonásos táncjátékunkat, ami másodszorra is teltházas előadás volt.

Április 5-én megalakult a New Generation Kulturális Egyesület! Így a tánccsoportnak még több lehetősége nyílik, illetve a működési feltételek is professzionálisabb keretek közé kerülnek a jövőben.

Már év elején lehetőséget kaptunk, hogy idén részt vegyünk a testvérváros programban, így április végén francia gyerekeket láttunk vendégül.

Ahogy közeledett a jó idő, úgy telítődött a naptárunk is, a folyamatosan fellépéseinkre készültünk. A fellépések képeiből itt lehet csemegézni.

Májusban részt vettünk egy fotózáson, ahol Kóró Anna csinált a Junior és Flawless csoportunkról csodálatos képeket. További képekért kattints ide.

Június elején közösen állatkertben voltunk, a Latyek kft Csempevilág támogatta a csoportot, de piknikeztünk is együtt.

Júniusban Csaszy harmadszorra is megjárta Amerikát, hogy az ott megszerzett tudást itthon átadhassa.

Június 25-én a New Generation tánccsoport 9 éves lett.

A nyarunk szinte minden hétvégéje fellépéssel telt, az egyik csúcspontja a nyárnak a saját táborunk volt. Az idén megrendezett VII. NG Dance Camp rengeteg újat adott a résztvevőknek.

Augusztusban elindult a csoport instagram oldala is. Kövess minket te is!

A szeptemberi beiratkozásunk idén saját csúcsot döntött, 50 táncossal kezdtük az évet.
Szeptember közepén már neki is láttunk az idei előadásunk próbáinak, az új show BAZI NAGY HIPHOP LAGZI címmel debütált december 16-án.

Októberben a tánccsoport egy részével Franciaországba utaztunk a testvérváros program keretein belül. Így az őszi szünetet páran Franciaországban tölthettük és rengeteg új élménnyel tértünk haza.

November elején amikor megérkeztünk Franciaországból már kézzel fogható jegyek voltak az idei előadásra és két hét alatt minden jegy elkelt.

December 6-án ismét ellátogatott hozzánk a Pindli Télapó! Ezúton is köszönjük szépen a Jó szerencsét pindlinek! Videóért kattints ide.

A decemberi előadásunk nagy siker volt, a jutalmunk vastaps volt. Az előadást Kóró Anna és Horváth Attila is fotózta. Kóró Anna képeiért kattints ide. Horváth Attila képeiért pedig kattints ide, vagy ide.

Idén is ajándékoztunk, közben mi is megcsináltuk a Manique Challange-et! A videóért kattints ide.

Az évet idén is flashmobbal zártuk, ugyanis december elején kaptunk egy felkérést Budapestre.

Idén a New Generation Kulturális Egyesület egy hagyományt szeretne létrehozni. “AZ ÉV TEHETSÉGE” című díjat idén először, de ezentúl minden évben oda adunk egy erre megérett táncosunknak. Az első ilyen díjat Makrai Máté kapta. De kapott még díjat Pap Flóra is, aki már 5 éve aktív tagja csoportunknak, illetve Mester Hanna és Fóris Patrik az eddigi táncjátékokon kiemelkedő szereplésük miatt kaptak díjat.

Talán nem hagytunk ki semmit. Nekünk ilyen volt 2016. Tarts velünk jövőre is és tedd színesebbé a 2017-es évet!
Január 3-án újra beiratkozással kezdünk, várunk szeretettel mindenkit már 4 éves kortól!
Mindenkinek boldog új évet kívánunk!

fotojet-collage