Beiratkozás szeptembertől Komlón, Bonyhádon, Pakson, Dombóváron és már Simontornyán is!

Szeptembertől ismét várjuk az új táncosok jelentkezését három különböző korcsoportba és már öt városba is megtalálsz minket. Ha szeretnél egy igazán jó csapat tagja lenni, ha szeretsz táncolni, ha örömmel veszel részt fellépéseken, versenyeken, színházi előadásokban és ha szeretnél velünk tölteni egy felejthetetlen nyarat a nyári táborunkban, vagy esetleg csatlakoznál az őszi táborunkhoz, akkor töltsd ki a regisztrációt és jelentkezz még ma!

Future csoport

6-10 éveseknek​

Diamond csoport

11-14 éveseknek

Tervezett órarendünk szeptembertől! A csoportlétszámok függvényében változhat.

Hétfő

 • Future

  -

  Dombóvár
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Dombóvár
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Dombóvár
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Komló
  /Noémi/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Noémi, Csaszy/

Kedd

 • Future

  -

  Komló
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Komló
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Csaszy/

Szerda

 • Future

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

Csütörtök

 • Diamonds

  -

  Paks
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Paks
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Noémi/

 • Diamonds

  -

  Komló
  /Noémi/

Péntek

 • Future

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Bonyhád
  /Csaszy/

Szombat

 • Future

  -

  Komló
  /Csaszy/

 • Diamonds

  -

  Komló
  /Csaszy/

 • Flawless

  -

  Komló
  /Csaszy/

Miért táncolj velünk?

Három szóval: Mert jófejek vagyunk!
A tánc óráink szórakoztatóak és barátságosak, így egy kellemes környezetben élvezheted a táncolást. Csoportos óráinkon és egyéb rendezvényeinken új barátokat szerezhetsz, nem kell félned semmitől, mindannyian nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra.
Táncosaink nem csak az órákon alkotnak egy csoportot, ezért igyekszünk rendszeresen szervezni további külsős programokat, ahol a különböző városokban táncoló táncosok szervezetten tudnak találkozni táncos társaikkal, akikkel a fellépéseken vagy a tánctáborokban barátkoztak össze. Segítünk, hogy közös élményeket oszthatss meg olyan emberekkel, akik mindannyian szeretik a táncot.

Bónusz!
A táncolás nem csak népszerű vagy éppen szórakoztató, de egészséges is! A rendszeres mozgás és a tánc növeli az állóképességet, segít csökkenteni a stresszt, segíti javítani a koordinációt, a testtudatot és erősíti az izmokat is.
Az órarendünk állandó, lehetőség van az előre tervezésre és az időbeosztás rugalmas kezelésére, így könnyen beoszthatóak a mindennapi életbe.
Jófejség faktor!
Ennyire vagyunk jó arcok! 100%

Miért táncolj nálunk?

Nálunk nem csak a szeptemberi nagy beiratkozáson tudsz csatlakozni, hanem az év bármely napján, függetlenül attól, hogy korábban táncoltál-e már vagy sem.

Hétszer jártam már New Yorkban, ahol olyan tanároktól tanultam, akik a legnagyobb amerikai sztárokkal dolgoznak együtt, a táncos filmek, videoklipek, élő show-k megkerülhetetlen szereplői. Ez leginkább azért fontos, mert ez a stílus onnan származik.

Számos táncstílus van a repertoárban, például USA Hip-Hop, New Style, Street Jazz, Jazz Funk, Vogue, Runway, Waacking, House, Footwork, Shufle, Kortárs-modern, illetve a klasszikus balett alapjait is megtanulhatod az órák folyamán.

A táncórák során arra törekszek, hogy mindenki magabiztosan érezze magát majd a színpadon. Az egyéni figyelem és az apróbb részletekre való odafigyelés biztosítja, hogy minden táncos szépen és pontosan tanulja meg a mozdulatokat. Nálunk nem csak táncórák vannak, hanem olyan táncos események, fellépések, színházi előadások, amelyek lehetővé teszik, hogy a táncosok megmutassák, amit év közben megtanultak, közben örömet szerezzenek a közönségnek, ezzel a sikerrel pedig növeljék önbizalmukat.

Bónusz ha még iskolás vagy!
Tömegsport igazolás!

Ha szeretnéd kiváltani testnevelés óráid és szívesebben járnál helyette hozzánk, akkor jó helyen jársz!
Jelentkezz hozzánk és igazolásért kérj bővebb információt.

Extra jó ajánlat, ha gimis vagy!

Egyesületünk is fogadhatja a diákokat, ezért ha szeretnéd a kötelező 50 óra közösségi szolgálatot a New Generation Kulturális Egyesületnél teljesíteni, akkor garantáltan ez lesz életed legjobb döntése.
Részletekért írj nekünk üzenetet.

Mit kell hoznod az első órára?

Először is a legfontosabbat: Magadat! Fontos, hogy ott legyél testben és lélekben egyaránt. Nem kell félned vagy izgulnod semmi miatt, senki sem kezdte profi táncosként. Ha megnyugtat, érkezz egy ismerősöddel – hátha ő is kedvet kap. Hozhatod a barátaid, barátnőid, testvéreidet, osztálytársaidat – a kiskutyádat azonban most ne hozd el. Viszont a fellépéseken várjuk majd őt is, sőt, még egy egyenruhát is tudsz majd kérni neki. Ami még fontos, hogy az első órára elkísérhetnek a szüleid is, mert ez nemcsak beiratkozás, hanem egyben nyílt nap is lesz, ahol kipróbálhatod magad. Az óra végén majd ráértek véglegesen eldönteni, hogy szeretnél-e közénk tartozni. Ha nem, akkor adhatsz magadnak még egy esélyt és eljöhetsz a következő órára is. 😀 Hozz magaddal váltóruhát is, fontos, hogy kényelmes legyen. A farmert vagy szoknyát érdemes elkerülni. Zokniban fogunk táncolni, vagy viselj váltócipőt. Egyébként, táncos zoknit és más táncos ruhadarabokat, nadrágot, pólót és kiegészítőket megtalálsz az NG Shopban.

Érkezz táncos ruhában akár már az első órán!

Megajándékozunk egy 500 forint értékű kuponnal, csak nézz be az NG Shopba és használd az " NG Táncos leszek " kuponkódot.
Az összes helyszín, ahol szeptemberben beiratkozás lesz:

📍Komló!
Hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton!
6-25 éves korosztálynak, három különböző csoportba!
Helyszín: 7300 Komló, 48-as tér 1. Közösségek Háza

📍Bonyhád!
Szerdán és pénteken!
6-25 éves korosztálynak, három különböző csoportba!
Helyszín: 7150 Bonyhád, Budai Nagy Antal utca 11. Korona torna

📍Paks!
Minden csütörtökön!
6-25 éves korosztálynak
Helyszín: 7030 Paks, Tolnai út 2. /JYSK parkoló, bordó kapu, gumis műhely mellett/

📍Dombóvár!
Minden hétfőn!
6-25 éves korosztálynak, három különböző csoportba
Helyszín: 7200 Dombóvár, Petőfi utca 11. Z2 Cross Gym

📍Simontornya!
Minden csütörtökön!
6-25 éves korosztálynak
Helyszín: 7081 Simontornya, Petőfi u. 67. Temi Fried Művelődési Ház

Táncolj velünk! Táncolj nálunk!

Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatokat és legyél részese még ma a New Generation életének.
Havi bérlet

8.000 Ft

A bérlet kiváltásával korlátlan óralátogatást kapsz. 🥳
*Havi bérlet: Az aktuális hónapra vonatkozik.

FAQ

Gyakran ismételt kérdések!

Igen, folyamatosan tudsz hozzánk csatlakozni Komlón, Bonyhádon, Dombóváron vagy Pakson is akár már 6 éves kortól.

A koreográfiák nehézségi szintje főleg a csoportok korosztályától függ, de nem kell aggódnod, fel tudod venni majd könnyen a tempót mindegyik csoportban.

Mindenképpen valami kényelmes ruhát válassz. Kerüld a farmert és a szoknyát. Általában zokniban táncolunk, de ha cipőben szeretnél, akkor ne felejtsd, hogy a váltócipő használata kötelező. Az NG Shop-ban találsz rengeteg edzős ruhát és kiegészítőt is.

Igen! Bármelyik csoportba is szeretnél csatlakozni, tudásodat megmutathatod az NG Tour állomásain vagy akár a színházi előadásainkon is.

Igen! Tudás szinttől függően van lehetőség versenyzésre, szólóban, duóban vagy csoportosan is. Az országos versenyektől kezdve, akár a világ bajnokságokig is. Határ a csillagos ég. Ehhez viszont rengeteg szorgalomra van szükség.

Igen! Minden nyáron megrendezésre kerül az NG Dance Camp elnevezésű egyhetes ottalvós tánctáborunk, illetve ősszel az Exclusive Dance Camp elnevezésű négy napos ottalvós táborunk.

Igen! Fellépéseinken a táncosok egyedi, saját márkás ruhákban lépnek a színpadra. Keresd a termékeket az NG Shop-ban.

Nem! A szülők csak az előre meghirdetett nyíltnapokon lehetnek bent a táncórákon. Év közbeni csatlakozásnál nincs erre lehetőség, mert azzal folyamatosan zavarva lenne az órák ritmusa.

Minden eseményre önállóan kell eljutni. Általában a szülők segítségevel, autókkal szoktak eljutni a táncosok egy-egy fellépés, verseny vagy a tábor helyszínére. Ha nem rendelkeztek saját autóval, mindig kérdezd meg a táncos társad, hogy tudnak e egy szabad helyet szorítani neked.

A havi bérlet egységesen mindig az aktuális hónapra érvényes, amit legkésőbb minden adott hónap első óráján tudsz megváltani. Alkalmi, napi, órajegy nincs. A havi bérlet nem visszaváltható, nem átruházható és nem tolható át a következő hónapra.

Igen! Mindkét oldalon bárki vásárolhat. Nézz körbe, biztosan találsz magadnak valamit te is.