Screenshot_2015-06-26-18-56-24-2

2013-ban kaptunk egy felkérést, ami utána a TV2 Tények című műsoráig jutott.
A videó itt érhető el.

FB_IMG_1435338259264

A 21 éves Novák Péter egy internetes videóból merítette az ötletet, miután elhatározta, hogy nem hétköznapi módon kéri meg a 19 éves Weigert Priscilla kezét. A szívhez szóló üzenet kifejezéséhez is a világhálón talált partnert, a New Generation táncsoportot. Péter novemberben kezdte meg a szervezést, és, mint írja, nem is annyira a sok próba — délután tánc, este ének — jelentett kihívást, hanem az, hogy barátnője előtt teljesen titokban tudja tartani, min mesterkedik szabadidejében.
A fiatal pécsi pár egyébként már régóta ismeri egymást látásból, de történetük a lány bátyjának augusztusi esküvőjén kezdett közeledni. Végül egy szeptemberi Punnany Massif-koncerten jöttek össze.

A New Generation tánccsoport előadásának koreográfiáját Császár Adrián készítette. Táncosok: Császár Adrián, Dervalics Kíra, Fuchs Lili, Gondos Benjamin, Igaz Katalin, Kovács Alexandra , Körmendi Kinga, Mesterfalvi Virág, Petrovics Szelina, Pinczehelyi Edina, Schulcz Péter, Szebelédi Krisztina , Vidákovics Nikol, Zsálig Dorottya.