• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Táncosok – Orfű

A New Generation tánccsoport igazolt táncosai:

Komló
Flawless: /14-25 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Jelentkezz!

Lányok:

  Jelentkezz!
Diamonds: /8-14 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Bakos Martin
  Darabont Hunor
  Marth Ádám
  Varga András
  Varga Marcell

Lányok:

  Anka Zsófia
  Ferenczy Hanna
  Jégl Dorka Hanna
  Karoczky Kitti
  Pető Dorina
  Pető Kíra
  Szabó Zsófia
Future: /4-8 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Rács Barnabás

Lányok:

  Dobszai Dalma
  Füzes-Nagy Júlia
  Paljunisz Lia

Flawless:
Haladó csoport 14 éves kortól. Főként olyan táncosoknak, akik már évek óta táncolnak, nem csak a koreográfiák megtanulása a cél, hanem a különböző tánctechnikák elsajátítása is. Színpadi gyakorlattal rendelkeznek, tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják. A teljesen kezdőknek az ideális csatlakozás a szeptemberi beiratkozás, de van lehetőség év közben is csatlakozni.


Diamonds:
Középhaladó csoport 8-14 éveseknek.
Főként olyan táncosoknak, akik táncoltak már, ezért könnyebben tanulnak, de a teljesen kezdők is könnyen feltudják venni a tempót ebben a csoportban. A koreográfiák megtanulása a fő cél. A színpadi gyakorlat nem fontos, de tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják.
Ebbe a csoportba tartoznak azok a táncosok is, akik már évek óta táncolnak, nekik nem csak a koreográfiák megtanulása a cél, hanem a különböző tánctechnikák elsajátítása is. Színpadi gyakorlattal rendelkeznek, tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják.


Future:
Kezdő csoport 4-8 éveseknek. Semmilyen előképzettség nem szükséges, ritmusérzék fejlesztése, látványosabb és könnyebb koreográfiák megtanulása a cél. Tudásukat fellépéseken megmutathatják.

Hozzászólások lezárva.