• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Táncosok – Komló

A New Generation tánccsoport igazolt táncosai:

Komló
Flawless: /14-25 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Fóris Patrik
  Márton Bálint

Lányok:

  Csonka Antónia
  Dőre Szabina
  Fülöp Cintia
  Hajdu Dorina
  Janecz Roxána
  Pap Patrícia
Diamonds: /8-14 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Csörnyei Benedek

Lányok:

  Babics Bonita
  Bencs Natália
  Bien Rebeka
  Hajdu Vivien
  Mester Hanna
  Pap Flóra
  Pusztai Kíra
  Till Bianka
  Tolsztih Natasa
  Vincze Réka
Future: /4-12 év/

Edző:

  Császár Adrián (Csaszy)

Fiúk:

  Jelentkezz!

Lányok:

  Balog Leila
  Csontos Lia
  Geisz Adrienn
  Geisz Vivien
  Hajós Tamara
  János-Deák Lili
  Pap Zsófia

Flawless:
Haladó csoport 14 éves kortól. Főként olyan táncosoknak, akik már évek óta táncolnak, nem csak a koreográfiák megtanulása a cél, hanem a különböző tánctechnikák elsajátítása is. Színpadi gyakorlattal rendelkeznek, tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják.


Diamonds:
Középhaladó csoport 8-14 éveseknek.
Főként olyan táncosoknak, akik táncoltak már, ezért könnyebben tanulnak, de a teljesen kezdők is könnyen feltudják venni a tempót ebben a csoportban. A koreográfiák megtanulása a fő cél. A színpadi gyakorlat nem fontos, de tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják.
Ebbe a csoportba tartoznak azok a táncosok is, akik már évek óta táncolnak, nekik nem csak a koreográfiák megtanulása a cél, hanem a különböző tánctechnikák elsajátítása is. Színpadi gyakorlattal rendelkeznek, tudásukat versenyeken és fellépéseken egyaránt megmutathatják.


Future:
Kezdő csoport 4-12 éveseknek. Semmilyen előképzettség nem szükséges, ritmusérzék fejlesztése, látványosabb és könnyebb koreográfiák megtanulása a cél. Tudásukat fellépéseken megmutathatják.

Hozzászólások lezárva.