• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

#Retro! Bonyhádon is nagy siker volt és teltház!

00RIA_9101
Március 1-jén teltház előtt mutatta be a a nagyközönségnek a New Generation tánccsoport 6. önálló előadását, a #Retro című két felvonásos táncjátékát Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban. A jutalom pedig vastaps volt, a nézők állva tapsoltak!
A saját és teljesen önálló, hatodik darabot idén Bonyhádon 55 táncos vitte színpadra. A történetet írta és rendezte, illetve a koreográfiákat készítette és betanította Császár Adrián, a csoport művészeti vezetője. A díszletet készítette Császár Adrián és Vincze Csaba. Az előadáson a New Generation tánccsoport komlói Diamonds és Flawless csoport táncosai, illetve a bonyhádi Future, Diamonds és Flawless csoport néhány táncosa lépett színpadra!

Az előadást fotózta Rákos Ildikó, a képeket megtekinthetik a hivatalos facebook oldalunkon.

Aki pedig eddig lemaradt, március 29-én megtekintheti az utolsó ráadás előadáson Komlón a Színház- és Hangversenyteremben!
A Facebook eseményért kattints ide!

Köszönjük mindenkinek aki ott volt, kérjük tartsák meg jó szokásukat!

Hozzászólások lezárva.