• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Országos turnéra megy a #Retro!

A komlói és bonyhádi sikereket látva országos turnéra invitálták a New Generation tánccsoport #Retro című előadását. Egy budapesti rendezvényszervező cég kereste fel a csoport művészeti vezetőjét, hogy országos turnét szervezzen le a tánccsoportnak. Idén összesen 30 városban fog megfordulni a csoport, ebből 5 város a határon túli magyaroknak is kedvez, ugyanis Erdélyt is bejárja a New Generation tánccsoport. Minden pénteken más-más városba utaznak majd a táncosok, ahova külön felmatricázott busz viszi őket, illetve szállást is kapnak majd az előadások után. Április 12-én lesz a turné első állomása Nagykanizsán és december 21-én lesz az utolsó előadás Szegeden.
Jegyeket a holnapi naptól lehet venni már elővételben a www.ngretrotour.hu weboldalon, de a helyszíneken is kapható lesz már.
ngretrotour

Hozzászólások lezárva.