• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Hatalmas siker volt! Lehetne még egyszer?

A New Generation tánccsoport 7. önálló darabját készítette el. Lehetne még egyszer? címmel mutatták be két felvonásos táncjátékukat. Az előkészületek 2019 szeptemberében kezdődtek, ami nem csak a szöveg írása, betanulása vagy a koreográfiák elkészítése és betanítása volt, hiszen a díszletet is saját maguk készítették. Az előadáson közel 40 táncos lépett színpadra. Nem csak a komlói, de a csoport bonyhádi táncosai is szerepeltek. A darabot írta, rendezte és koreografálta Császár Adrián a csoport művészeti vezetője, illetve a díszletet is szintén ő készítette. Az előadásokat fotózta Rákos Ildikó.
Az ősbemutató 2020. 02. 28-án volt a Színház- és Hangversenyteremben, ahol teltház fogadta a csoportot és vastaps volt a jutalom, a nézők állva tapsoltak.
Március 6-án a csoport Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban adja elő a darabot, ahol szintén telt házas előadás lesz.
Március 20-án pedig ráadás előadás lesz Bonyhádon, március 27-én pedig Komlón, ahova jegyek elővételben még kaphatók. A 2007-ben alakult tánccsoport várja a lelkes csatlakozni vágyókat a Közösségek Házában Komlón, illetve Bonyhádon a Budai Nagy Antal utca 11-ben.

RIU_2852

Hozzászólások lezárva.