• Jelentkezz Te is hozzánk táncolni! Ha most jelentkezel, kipróbálhatod magad egy ingyenes táncórán! Az edzések időpontjáról információkat a bal oldalon találsz. Művészeti vezető: Császár Adrián (Csaszy) táncművész Tel.:30/5623-554 E-mail: info@ngdance.hu * Lájkolj Minket a Facebook-on! *

Háromszor is siker volt a #Retro!

Március 29-én volt az utolsó ráadás előadás Komlón a Színház- és Hangversenyteremben!

Egy komlói és egy bonyhádi teltház előtt már sikeresen mutatta be a nagyközönségnek a New Generation tánccsoport 6. önálló előadását, a #Retro című két felvonásos táncjátékát. A jutalom pedig harmadszorra is vastaps volt, a nézők állva tapsoltak!
Idén is sikerült kétszer megtöltenünk városunk színházát! A saját és teljesen önálló, hatodik darabot idén Komlón 41 táncos vitte színpadra. A történetet írta és rendezte, illetve a koreográfiákat készítette és betanította Császár Adrián, a csoport művészeti vezetője. A díszletet készítette Császár Adrián és Vincze Csaba. Az előadáson a New Generation tánccsoport komlói Diamonds és Flawless csoport táncosai, illetve a bonyhádi Future, Diamonds és Flawless csoport néhány táncosa lépett színpadra!

Köszönjük mindenkinek aki ott volt, kérjük tartsák meg jó szokásukat!

Akinek tetszett a műsorunk és szívesen a részese lenne egy hasonló produkciónak akkor csatlakozzon hozzánk!
Várunk mindenkit akár már 4 éves kortól Komlón, Bonyhádon és Orfűn!

Köszönjük a képet Schulcz Péter Gábornak!
DSC_8791

Hozzászólások lezárva.